1. Plaćanje preko računa
Svoju porudžbu možete platiti direktnom uplatom na račun MS Corp Doo Petrovaradin. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

Roba se šalje tek po izvršenoj uplati na račun Erste Bank 340-11012556-74

2. Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem porudžbu plaćate kuriru prilikom preuzimanja.

Garancija kvaliteta
MS Corp Doo sarađuje sa proizvodjacem navedinih robnih marki i garantuje za njihovu originalnost.

Povraćaj sredstava
U slučaju da ste primili oštećen proizvod ili proizvod koji ne odgovara Vašoj porudžbini potrebno je da nas kontaktirate telefonom 065 519 1325 ili preko e-mail-a office@petrainer.rs u što kraćem roku kako bi se dogovorili o daljem načinu postupanja.

U slučaju odstupanja od porudžbine ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi MS Corp Doo Petrovaradin. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

NAČIN ISPORUKE
Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom koja garantuje kvalitet i vreme isporuke, a troškove isporuke snosi kupac osim ako je na artiklu jasno naznačeno da je besplatna dostava (tada troskove isporuke snosi prodavac)

Isporuka je moguća na celoj teritoriji Srbije, a naručene proizvode dobijate za 1-5 pet radnih dana.